Mikä on pelastetaan palvelut?

Pelastetaan palvelut on uusi kansanliike, jonka tavoitteena on tukea yrittäjiä ja minimoida siten koronavirustilanteen yhteiskunnalle aiheuttamat vahingot. Haluamme pitää taloudelliset vaikutukset yhteiskuntaan aisoissa tarjoamalla alustan, jolla jokainen meistä voi tukea paikallista yrittäjää ja auttaa häntä selviytymään vaikeiden aikojen yli.

 

Yritykset luovat työtä, ja työ taas mahdollisuuksia aktiiviselle yhteiskunnalle. Onhan meillä palveluita vielä tulevaisuudessakin? Toivon luominen on tässä hetkessä Sinusta kiinni. Jos yhdistämme voimamme, voimme yrittää pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä.

 

Missiomme on yksinkertainen: pelastaa palvelut! Ilman toimia tässä hetkessä, koronaviruksen jälkeen palveluita ei enää ole tarjolla. Kannetaan siis yhdessä vastuu. 

 

Haluamme luoda jokaiselle konkreettisen mahdollisuuden auttaa kolmella askeleella: 1. Etsi kaupunkisi pelastetaanpalvelut.fi listalta 2. Auta yrittäjää hänen toivomalla tavalla 3. Jaa pelastetaan palvelut -sivu 

 

Liity meihin! Pelasta palvelu tai jaa oman yrityksesi tarina.

Tietoa meistä

Lauantaina 14.3.2020 joukko opiskelijoita ja ammattilaisia kokoontui ideoimaan konkreettisia ideoita yrittäjien auttamiseksi. Meillä kaikilla on lähipiirissä yrittäjiä, joiden toimintaan koronaviruksella on negatiivisia vaikutuksia.

 

Halusimme luoda toivoa lamaannuksen keskelle ja yhdistää ihmisiä yhteisen vihollisen, eli koronaviruksen edessä. Lopulta kehitystyön lopputuloksena syntyi Pelastetaan palvelut liike. Alusta toimii täysin yksityishenkilöiden voimin, vapaaehtoistyönä. 

 

Sivusto julkaistiin lopulta keskiviikkona 18.3, siis vain viisi päivää ensimmäisestä kokoontumisesta! Positiivisen vastaanoton myötä tiedämme, että halu auttaa on suuri. Meistä jokainen tekee työtä vapaaehtoisena, puhtaasta auttamisen halusta.

 

Vaikka joukkomme on kasvanut, tarvitsemme apua työmme laajentamisessa ja erityisesti tavallisten yrittäjien tavoittamisessa ja auttamisessa. Pelastetaan palvelut liike luo siihen konkreettisen mahdollisuuden.

 

Pelastetaan palvelut - yhdessä!